Monday, April 11, 2011

Cenderahati BUat Pn.Azlina....

Salam Tengahari...

Tengahari ni ziey hadir majlis perpisahan Pn.Azlina..baru saja di naikkan. pangkat  ke M48....TAHNIAH!! SEmoga Maju Jaya...khamis adalah hari terakhir. beliau..Pn Azlina akan bertukar ke Putrajaya...mudah-mudahan dapat balik kelantan semula yer...

ada sedikit personal gift dari Ziey untuk Pn.Azlina...


Tiada apa yang nak diberikan kebetulan ada lebihan homemade choc kat dapur..ziey pack jer la ikut kepandaian sendiri...

 sebelum di hias...


dapatlah anak-anak Pn Azlina makan seketul sorang....


 

6 comments:

  1. Ziey ada beli ke mould ABC, ra dah lama cari tapi tak de stok je. nanti kirim satu ye....

    ReplyDelete
  2. kz beli mano mould coklat ni?
    sero nok wak etek la

    ReplyDelete
  3. ira :mould abc z tgk last week ada lg kat sweetberry tp mahal jg rm9 satu,,kziey kata kat sana murah jer..kalau nak blh z kirim..

    ReplyDelete
  4. aya : kz bli kat sweetberry..cuba cari kat kedai alat bakery pun ada..

    ReplyDelete
  5. sweetberry tuh mano?
    ado kb ko?

    ReplyDelete